Plantenhanger Tutorial

Die jeugdhuizen hier in de “stille” Kempen moeten zeker niet onderdoen voor die van de grote steden. Hier zit een portie jonge creatievelingen die bomvol met goede ( tydeeh ) ideeën zitten.

Nu al hun gezellige concerten, tydhetentjes, cinnemakes, platenbeurzen, DIY-sales, repaircafés, tal van workshops… niet kunnen doorgaan, blijven ze zoeken naar manieren om ons jeugdig kempenvolk bezig te houden.  Ze organiseren via sociale media Corona feestjes voor in uw kot, Insta-Takeovers voor een inkijkje in het leven van interessante creëerders, Tutorial Thursday om u lekker bezig te houden met DIY projecten…  

En voor die laatste mogen wij met NooKs ook ons steentje bijdragen. We maakten een tutorial-stopmotion om zelf een eenvoudige plantenhanger te maken. Met maar weinig filmervaring (zetelhangen en bingen uitgezonderd) knutselden we een filmpje in elkaar. Een eenvoudig exemplaartje, waar je zelf je eigen stempel nog op kan drukken. Wees creatief met kleur, kralen en aantal touwtjes, niets houdt je tegen om veel meer draden te gebruiken voor bijvoorbeeld een mastodont van een plant. Wel opletten dat je drager of haakje die joekel kan dragen, niemand poetst graag potgrond en stukjes glas van een kraaknet vloertje… + je plant is ook niet klaar om te skydiven.

undefined


Mocht je interesse hebben in een ander soort hanger ( Eentje met een “goei ouw floshj” ) dan kan je onderstaand stappenplan ook volgen.  

undefined

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close