Van Nutskast tot Kunstkast.

Ze zijn er overal!

Maar heel vaak onzichtbaar of toch zeker verwaarloosbaar in het straatbeeld: de grijze elektriciteitskasten. Ze staan her en der langs de kant wat stof te vergaren en worden compleet genegeerd door iedereen, maar daar komt nu verandering in. Onze gemeente schreef een project uit waarbij de kasten een extra esthetische functie krijgen. Een 20tal kunstenaars mogen ze onderhanden nemen en er helemaal hun ding mee doen. Het worden mini kunstwerkjes die in het oog mogen springen en wij met NooKs doen gretig mee. Het is een creatieve kans om ons als kleine ondernemer “in de verf te zetten”.

Met een bak primer, acrylverf, vernis en wat penselen gaan we de grijze massa te lijf met een botanisch dekentje. Een thema waar iedereen zich wel in kan vinden, wie houdt er nu niet van planten en bloemen ( zonder pollen).

Wij en de meeste voorbijgangers zijn alvast enthousiast over het project en wensen elk kastje in Balen een kunstwerkje toe.

Aan het werk…
nog steeds aan het werk…
nog zin een een 2de…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close