Droomhuis

Een droomhuis! Dat is wat we hebben en het is niet een miniatuur, knalroos geval waar onze allerbeste jeugdvriendin B. met gestrekte benen plaatsneemt in een fuchsia, plastic zetel. Neen, het is een echt huis, een huis in de stille Kempen, in een doodlopend straatje met zicht op de kerk. Het is ons huis!

Na een pittige renovatie van 2jaar is het, op hier en daar nog een plintje zetten na, af!  
En het is er heerlijk.

Ik kan een heel verhaal uitschrijven over hoe we het allemaal aangepakt hebben, welke do’s en don’ts er gepasseerd zijn, maar daar heeft niemand wat aan. Foto’s spreken voor zich als ik zeg dat het een hele klus was, maar dat elke kamer nu meer dan Pinterest waardig is.  Zelfs onze berging heeft een bepaalde gezelligheidsfactor.

Dat ik al een heel moodboard vol ideeën had voor elke ruimte nog voor we bij de notaris zaten zal jullie wellicht niet verbazen. En het resultaat is beter dan de moodboardjes, het resultaat is van ONS.

Elke ochtend worden we wakker en baden we in een overzichtelijke gezelligheid! Onze leuke spullen en planten staan hier net of ze nooit ergens anders gehuisvest zijn. Ons poeske is het er ondertussen ook gewend en heeft de gezelligste hoekjes al opgeëist.
Onze thuis in een droomhuis!    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close