Nooit te veel juwelen

Nooit te veel juwelen…
we zijn verhuisd en dat hield heel wat in… vooral het afscheid nemen van zoveel spullen die we heel graag hebben gezien, maar nu echt niet meer passen in ons knap en luchtig interieur. Zo ook hebben we afscheid genomen van héél véél juwelen. Juwelen van toen ik nog een klein meisje was, juwelen die zijn gesneuveld, maar waarvan ik dacht dat ik ze ooit nog zou kunnen repareren. Juwelen die tot de categorie “kitsch” behoren, juwelen die ik ooit maakte toen m’n technieken nog niet geperfectioneerd waren… heel veel misbaksels en plaats innemende bling-bling dus. Weg er mee. Nu zijn we 3 maand verder en het grootste hartzeer is eraf. Ook omdat ik nu meer tijd heb om terug nieuwe juwelen te maken in plaats van met verfrollers en isolatie rond te hollen. Nieuwe juwelen die wel bij passen bij onze nieuwe levensstijl en die niet zo erg opvallen als ik ze laat rondslingeren, want ik heb nog steeds maar 2 oren en weer een massa aan nieuwe oorbellen… Guilty pleasure nr.1!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close