Fiesta tropical

Soms krijg je verzoekjes met een heel erg duidelijke taakomschrijving en dat is lekker makkelijk. De klant weet wat hij/zij wil, wij vullen aan, geven suggesties en werken samen naar een leuk eindresultaat.

Héél soms krijg je carte blanche, omdat de klant andere dingen heeft aan zijn hoofd, nog geen inspiratie heeft of omdat ze het volste vertrouwen hebben in wat je doet.

Dit laatste is het geval bij de “huisstijl” die we mochten uitwerken rond een groot familie/vrienden feest. Er valt van alles te vieren; jubileum, verjaardag,.. ,maar eigenlijk vooral het samenzijn en genieten van het leven.

“Elke reden voor een feestje is goed!”

En ik zeg “huisstijl” want we verzorgen niet enkel de uitnodigingen, maar ook de aankleding van de feestzaal. Yes! Leuk! Doen we! En zoals altijd volledig DIY!

4 Verschillende moodboards werden toegestuurd van thema’s die we altijd al eens wilden uitwerken. En bingo: onze favoriet werd er uitgepikt. Begin maar, komt helemaal goed. En inderdaad, wat ontwerpjes en probeersels later waren beide partijen meer dan tevreden over het resultaat van de uitnodigingen. Nu de inrichting nog afstemmen en dan kan het feest beginnen.

Is er een keerzijde aan deze blinkende, positieve kant van de medaille?
Ja… Pijnlijke knipvingertjes… Foto’s spreken voor zich.

pap7

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close