Rijgvaasjes

Onszelf uitdagen en elk seizoen met een nieuw item op de proppen komen  is niet evident. Maar met onze rijgvaasjes hebben we weer een top decostukje op onze tafel staan. Leuk om een eyecatcher in te bewaren, bloemen en twijgjes door te rijgen, of gewoon puur op zichzelf ook een leukerd.

Hier combineerden we 3 rijgvaasjes van verschillende hoogtes met onze geopotjes (cactus, succulent en airplant). De blauwe Maagdenpalm die weelderig in ons tuintje woekert, doorstond de rijgtest en kan nu ook binnen floreren.

Binnenkort te koop in onze New Stories Conceptstore.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close