DIY kerstcadeau’s / DIY Christmas gifts

Grafische opdrachtjes zijn heerlijk om te doen! Zeker als de opdrachtgever je een fijn voorstel doet en je je vervolgens volledig kunt laten gaan. En wat de opdracht helemaal super maakt is dat het een cadeautje wordt voor onder de kerstboom, niet zomaar een kerstboom, die van ons moemoetje op kerstavond.

Het wordt een  ” Leuke familie weetjes boek” waarbij we met de hele familie ( 23 tantes, nonkels, neefjes en nichtjes )  de vriendenboek blaadjes invullen, portretjes tekenen, bouwen aan een super gedicht, aanvullen wat het is om een moemoe te zijn, verklappen wat er in ons nachtkastje zit, enz…

 

Het boek is een fijne variant op de poëzie van vroeger en zit vol leuke herinneringen  zodat Moemoe op haar gemakje, wanneer ze er zin in heeft, kan terug grijpen naar het boek en kan glimlachen bij de antwoorden van haar kinderen en kleinkinderen. Leuke quotes, mopjes, tekeningen en gedichten maken van dit boek een heel persoonlijk werkje.

 

familie-weetjes-boek2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close