Kerstkaartjes/ Christmas cards

 

December heeft er z’n eerste helftje weeral opzitten en wij zijn ons volop in de kerststemming aan het brengen. De boom met zelfgemaakte ornamenten staat in het midden van de huiskamer te pronken. De eerste pakjes zijn opgesmukt met cadeautags en leuke lintjes. Nu is het tijd voor kerstkaartjes! Net zoals elk jaar maak ik er een must van dat ik ze zelf ontwerp. Leuk om iets te hebben en te geven dat niemand anders heeft.

Oh wacht,… Vrienden en familie hebben al een sneek peak gekregen van mijn winterse beestenboel en ze zijn met veel enthousiasme onthaald. Bijgevolg heeft de hele familie mijn kerstkaartjes besteld waardoor ik zelf zonder originelen zit. De kempen gaat overspoeld worden door vossen, konijnen en eekhoorns maar ze gaan niet door mij verzonden zijn. Geen paniek, ik heb nog een 2de helft van december om andere kaartjes te verzinnen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close