Najaarskussens / Fall pillows

We hebben er deze week een resem stoffenbeurzen op zitten. Het was uitverkoop in de Stoffenstraat in Kasterlee en op de grote markt in Turnhout. Deze fijne stof is onze winnaar van de afgelopen dagen! Lekker fleurig en ideaal om een zonnig najaars gevoel in je interieur te brengen. We maakten deze kussensloopjes met één zijde ecru katoen en één zijde kleurige interieurstof. Dankzij de vele kleuren passen ze ook in elk zeteltje en cosy nookje.

Categorieën Sew

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close