7 Stories

Een hele tijd geleden schreef de organisatie van “The Box Vlaanderen” een wedstrijd uit. Je kon een week lang gratis een handelspand winnen in de stad Turnhout. Voor NooKs was het een beetje het verhaal van “op de juiste plaats, op het juiste moment”, want tijdens een marktje werden we gevraagd om samen met enkele andere standhouders als een collectief  deel te nemen om zo onze kans op winnen te vergroten. Met succes! Enkele vergaderingen, heel wat facebook berichten over en weer, extra vergaderen en wat praktische telefoontjes later, viel alles op z’n plaats.

7 Stories!
Not your average pop-up!

Voor we het wisten stonden we op de prijsuitreiking (met heel wat pers, zo bleek) te blinken met een toegangskaartje voor één week een gratis winkel. 7 ondernemers die elkaar niet kennen die voor een korte periode heel nauw moesten samenwerken: een uitdaging.

 

 

 

 

Concrete afspraken werden gemaakt en op 9 feb. kregen we de sleutel van het plug and play pand. Verbazingwekkend genoeg klopte het plaatje helemaal toen we het pand aan het inrichten waren.

Evalala – ARTistiek – Silverdust – NooKs – Atlas Foods en Beads & Pearls waren een match made in heaven. Niet evident met 7 totaal verschillende stijlen en producten. Onze leuke handgemaakte spullen kwamen mooi bij elkaar te staan en we stoomden ons klaar voor een drukke openingsreceptie.

 

 

 

Dat was het startschot waarbij schitterende, handgemaakte juwelen, originele kaartjes, grappige illustraties, knusse home deco en heerlijke, wereldse maaltijden de deur uitvlogen. Een hele week lang kregen we veel enthousiaste passanten over de vloer voor een uniek handgemaakt item of een heerlijk diner. Ook onze workshop Cookies en Kribbels met Atlas foods was een succes. De tijd vloog voorbij en op het einde van de week waren we heel wat spullen armer en enkele vrienden rijker.  En ik persoonlijk ook wat kilo’s van alle middagen lekker te smullen van de wereldkeuken.

IMG_20180212_133314

Handig zo’n samenwerking tussen jonge ondernemers die elkaar versterken! Voor ons was het een unieke positieve ervaring en wie weet komt er ooit nog wel een vervolg…

 

Interesse in de (7) stories van deze toppers?

Eva van Evalala – http://www.evalala.be
Yenthl van Silverdust – http://www.silverdust-yenthl.nl
Eva en Jeroen van NooKs – http://www.nooksonline.com
Myrtha van Atlas Foods – http://www.atlasfoods.be
Joyce van Beads & Pearls – http://www.beadsandpearlsjewellery.com
Ella van ARTistiek – http://www.instagram.com/ellagoris

 

Een gedachte over “7 Stories

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close