Paasdecoratie

Het aftellen kan beginnen, nog 2 weken en de tuinen worden bezaaid met heerlijke eitjes en chocolade konijntjes. Om de paassfeer al in huis te halen maken wij het knus op onze bureau met een paasboom die volledig gedecoreerd is met DIY eitjes en veertjes uit klei.

veertjes en eitjes

We zetten bij onze boom 3 snoezige vogelhuisjes en een handgemaakte paaspot met een hyacintje erin. En dit plantje voelt zich niet alleen, in onze boom hangen de trendplantjes van dit jaar: de tilllandsia (airplant). Zo zit de lente niet alleen buiten maar ook in huis.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s