Trendy onderzetters

Weekend=Feest     Feest=Drankjes     Drankjes=Leuke Onderzetters

Wij houden van feestjes, feestjes met alles er op en er aan. Heerlijk eten, lekkere drankjes, leuke tafel decoratie, een gezellig muziekje. En vanaf nu presenteren we onze drankjes op deze DIY onderzettertjes.  Door de winnende combinatie van hun strak grafisch design en de natuurlijke zachte uitstraling van kurk, zijn het echte eyecatchers. Mooi om naar te kijken, handig voor op te morsen. Want dat hoort ook bij feestjes met alles er op en er aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close