Fladder Blouse/ Birdy Blouse

Weer een kapstokje gevuld na de naailes bij moemoe. Deze keer hebben we een leuk, luchtig blouseje genaaid naar een partoon uit LMV. Het soepel stofje drapeert mooi en is aangenaam voor het tussenseizoen. Het design is een toppertje! De speelse vogels in neutrale kleuren zorgen voor een leuke dynamiek, maar houden het toch “classy”. Witte knoopjes er op, extra biesje aan de mouwen en ik heb weer een nieuw favo-item voor deze herfst!

Categorieën Sew

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close