Keramiek.

Vaasjes vaasjes vaasjes… nu ik ze zelf maak, zijn ze in overvloed. Dus hebben we gelijk ook maar een nieuw wandrek gekocht om ze op te etaleren want deze op de foto zijn mooi,eenvoudig en plaatsbesparend, maar daarom net niet breed genoeg voor die ceramische explosie.

Over explosie gesproken Na een paar keer pech te hebben met m’n baksels (lees: oerknal van vazen waar ik toch enkel maanden aan gewerkt heb šŸ™ˆ) zijn deze retro getinte items (waar ik veel minder lang aan gezeten heb) best goed gelukt. Altijd een verrassing dat bakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close