Herfst in mijn rijgvaasjes

Onze bestseller ( met uitzondering van de geboortekaartjes, jullie hebben duidelijk zin in baby’s!) krijgt dit seizoen weer een make-over. Dit keer steken we onze rijgvaasjes vol warme Dahlia’s, bloeiende vette kruidjes, een liefelijke Eustoma, enkele Anjers (geen 7!) en een fontein panicum of 2. Nog wat opvullen met klimopknop en onze eyechatcher is klaar. Ideaal meeneemgeschenk naar al die kraambezoeken trouwens!

Voor deze shoot hebben ik lekker decadent 3 vaasjes gebruikt in verschillende hoogtes, zo kan ik naar hartenlust combineren. Alleen, per 2 of met 3 dicht bij elkaar, mijn woonkamer is weer opgefleurd!

boeket7

TIP! Ik heb me trouwens even als een echte IT nerd gedragen en even een plant-herken-app geïnstalleerd op m’n smartphone. Zo kan ik naar een lieve lust mooie foto’s maken en weet ik meteen welk bloempje ik heb vastgelegd. Handig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close