Shop die Workshop

Wij zijn heel erg blij te mogen verkondigen dat we met NooKs aan enkele hele leuke projecten mogen meewerken ( later meer daarover ) en dat onze workshops voor kinderen en volwassenen ( zonder al te veel reclame ) toch worden opgepikt en goed bevonden!!! Wij stellen dan ook met veel trots onze najaarsbrochure voor: workshops voor volwassenen.  Deze keer volgen we bijna blindelings de trend handlettering maar dan in een origineel NooKs jasje. Onze plantenhangers kunnen vanaf nu ook gepersonaliseerd worden en onze botanische glasraampjes worden helemaal DIY met jouw eigen illustraties. Met de juiste begeleiding en een snufje creativiteit van jezelf maken we in een paar uurtjes tijd items waar je oprecht trots op mag zijn.

Dank je wel alvast aan alle mensen die ons met complimentjes en likejes overstelpen op facebook. Jullie klikjes worden erg gewaardeerd!

quote-business1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close