Juwelen Mania

Ik ben een echt “meisje meisje”. Al vanaf mijn kleuterjaren trekt alles wat glinstert en blinkt mijn aandacht. Als de juf een verjaardagskroon in elkaar knutselde, was ik de kleine wurm die onder tafel alle gevallen sterretjes en plakdiamantjes verzamelde. Ik had er een blauw-baby-doekjes-doosje voor, voor al mijn gevonden schatten. Mijn topper was een gouden “varkje” met een klavertje. Op mijn 6de verjaardag kreeg ik van mijn ouders mijn eerste, echte oorbellen met natuurlijk de bijpassende gaatjes. Flink dat ik was voor die 2 prikjes, vanaf nu zou er een wereld van glamour en glitter voor me open gaan. Ondertussen zijn we 20 jaar verder en mag ik verkondigen dat ik de trotse bezitter ben van het grootste assortiment oorbellen, kettingen en armbanden van de wereld (op mijn eigen moeder na dan). Wooow hoor ik jullie denken, dat zal aardig wat gekost hebben. Valt reuze mee hoor, soldenkoopjes, cadeautjes, gulle gifts van tantes en vriendinnen maar boven al… Ik maak ze zelf! Dat zelfde hummeltje van onder de tafel met haar blinksels, knutselde toen al met klaartjes de fraaiste armbanden en kettingen in elkaar. En net zoals dat gaat met wijn werden mijn juwelen-maak-skills alleen maar beter door de jaren heen. Ik mag dan ook heel blij zijn dat ik binnen NooKs mag experimenteren met materialen, vormen en kleuren, met onze eerste, echte Juwelen collectie tot gevolg.  Ik ben benieuwd wat de toekomst ons brengt, zolang het me maar even gelukkig maakt als dat blinkend varkentje.

verpakking-geo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close