Rood herfst jurkje / Red fall dress

NooKs leert kleertjes maken bij de MoeMoe! Elke donderdag maken we er een creatief naaidagje van! Dankzij de professionele hulp van mijn groetmoeder kennen al onze naai projecten een happy end!  We vinden inspiratie in talloze boeken en magazines. Dit is onze herfstige versie van de Lora jurk uit La maison Victor.

Dit jurkje is gemaakt uit rood viscose, heeft 2 sier nepen in het rokgedeelte en in het bovenstuk. Vooraan is de jurk afgewerkt met 2 zakken, achteraan zit een blinde rits. De halflange mouwen en ovale halsuitsnijding zijn ideaal voor in het tussenseizoen.

Categorieën Sew

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close